On our way to Che

Geloof ’t of niet, maar laatst met betalende en ontzettend geinige toeristen (Eric, Simone, Kat) naar Che geweest. Een trip van acht dagen. Als dikke maatjes namen we afscheid. Daar kan ik wel een lulverhaaltje omheen hangen, beter is dat ik gewoon wat foto’s laat zien. Overigens is het de bedoeling dat ik ergens in juni voor een half jaar naar Nederland kom. De Guzzi komt een maandje eerder. Dan kunnen jullie ons in 3d zien en aanraken.

Share This:

18 reacties


 1. Ja Roy, anders jatten ze mijn accu. Goed gereden die ouwe brik van me. Zal proberen een anti-spam-reactie-ding erop te zetten. Want anders gaat de spontaniteit verloren, dacht ik zo. Site staat vol met viagra-shit. Dat heeft inmiddels met mijn leeftijd te maken – 50.

  Beantwoorden

 2. Joehoe!! Beter, die nieuwe site! Alive and kicking…
  Leuk, die trip met de touristen! Wat Roy zegt, leuke business! Zeker als er twee meisjes en, met jou erbij, twee jongens zijn. Hoe zakelijk heb je het gehouden?
  En het is al bijna juni!!! Is Rox ok met dit plan? En de jongens?

  X Sig

  Beantwoorden

  1. Rox heeft geen andere keus, Sig. Ik MOET wat geld zien te verdienen. Ben nu bezig de motor uit het land te krijgen. Daarvoor moet ik langs 85, nee 86, instanties. Als-ie op het vliegtuig is, ergens in juni, weet ik meer en boek een vlucht naar Madrid. Even een weekje hangen bij Gertmans in Valencia – mijn lijf heeft een kleurtje nodig – en dan met Ryanair naar Eindhoven. De rest waarschijnlijk liften. Gaan we elkaar wel warmpjes zien?

   Beantwoorden

 3. Ha dat is echt een geweldige route, zo mooi!!! Beter nog dan Salar.
  Ziet er goed uit Paul je site.

  Liefs Daan

  Beantwoorden

 4. Hallo, leuk die tripjes, en je site ook, al zie ik al die comments van voorgangers nu pas nu ik m op PC open en niet op iPhone, maarrrrr dat kan ook aan mij liggen..!
  x Bar

  Beantwoorden

  1. Ja Bar, ik moet het comment eerst ‘aproven’. Er zit nog geen anti-spam-knop op. Daar wordt wel aangewerkt. Ook de paypal-knop. Laatst op de oude site van een onbekende zomaar 150 euri gekregen. Die dacht waarschijnlijk dat ik nog aan het reizen was, ha. Kleertjes van gekocht voor mijn Mannetjes. En niet te vergeten de google-advertenties, toch in vijf jaar tijd 10 euri mee binnen geharkt. Dus ja, bijna klaar allemaal.

   Beantwoorden

 5. Hoeveel schuift dat nou Paul, zo’n tripje met een paar chicks? Lijkt me beter dan dat gedoe met die varkens…
  Site ziet er goed uit, alleen springt eea bij mij een beetje van boven naar onder doordat de foto bovenin steeds verandert…heel irritant!
  Guus komt dus al over een paar weken aan in NL? Zit ze al in een container of zo? En mag je er in NL mee rijden?? In welke Bijenkorf komt deze lady te staan? Allemaal, om de beurt of zo? En jij erbij met je mouw opgestroopt en een pennetje in de hand voor de signatuur?
  Ben reuze benieuwd naar je avontuur in NL!

  Beantwoorden

  1. Ja, daar werd ik dus ook helemaal godsknorretjedol van, Luc. Even op de kop van het verhaaltje klikken en de foto’s komen tot stilstand. Ik reken 800 dollar voor mij en mijn brik. Da’s zonder eten en onderdak. Wel voor een week. Steek dan 550 dollar in mijn zak. Alleen de benzine is al tweehonderd dollar, dat ding ZUIPT, zo hĂ©. Het is me nu meer voor de lol. Wellicht als ik terug uit NL ben dat het een en ander wat professioneler wordt aangepakt. Als mijn boek loopt, ga ik wel weer op reis. Naar Japan. Wil weer eens lekker eten, vandaar. Boek is zo godsgruwelijk goed geworden, meiden. Met een prachtig einde. Dat ga ik niet verklappen. Ik weet dat ik het beste motor/reis/avontuur-boek uit de geschiedenis van het heelal, and way beyond, heb geschreven. Wees dus maar zuinig op me.

   Beantwoorden

 6. Hier ook comments niet te zien op aaifoon wel op compu, dus ligt niet aan jou barbwire!!!!!! Of lig je nu????? Ik zie eigenlijk wel overeenkomsten Luc, tussen de varkens en die tjikzzzz woehahahahaha. Overl ekker eten gesproken, binnen 2 weken zit ik weer paar dagen in Kuala Lumpur aan de heerlijkste noodle soupies gevolgd door een weekend surfen in Perth yiehaaaaaaaa (ohja schijnt dat ik ook ergens nog wat moet werken tussendoor maar ach dat is bijzaak)

  Beantwoorden

  1. Jaja, wrijf ’t maar in. Surfen is trouwens niks aan, dacht ik zo.

   Beantwoorden

 7. Of lig je nu???? Kan het nu wel zien Paul, ik was denk ik te ongeduldig…

  Beantwoorden

  1. Het moment dat je je berichtje checkte had ik het nog niet geaproved. Wordt nog steeds aangewerkt.

   Beantwoorden

 8. Ben blij dat er weer wat gebeurt op de site die er goed uitziet.

  Beantwoorden

 9. Hai Paul,

  In Juni, Juli, PIlsje in de Koe ? Ben benieuwd naar je Boek!

  Hou contact met Daan

  Groet

  Ad

  Beantwoorden

 10. Zo dat is me mooi gelukt, die Facebook like-shit. Moet met de tijd meegaan, meiden. Voor de rest weinig te melden, behalve dat het contract is getekend en het voorschot over is gemaakt. Op mijn tandvlees (financieel) haal ik Nederland. Plan is om eind mei naar Buenos Aires te reizen, Guzzi op het vliegtuig te zetten, even terug naar Bolivia, om de laatste dagen met mijn Mannetjes door te brengen – mis ze nu al, geloof je dat – en dan de grote sprong naar Nederland te maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *