Moto Guzzi V7 2.0

4P6A51074P6A51484P6A5113

Share This:

15 reacties


 1. Zeg wat is dit voor een dictatoriaal sencuur bewind hier? Waren mijn HD teasers te heftig? Slap hoor om het hele onderwerp dan maar te verwijderen. Snappen jij en die apenhangers met slierten aan hun mouwen dan niet dat dit de kans is om te bewijzen dat alle vooroordelen door mij gescherts niet waar zijn?

  Beantwoorden

  1. Nee Roy, ik had het filmpje geplaatst voor het geval een Harley pr-man mijn filmpje goed genoeg vond om op zijn minst mijn website te bezoeken. Nou, dat was bepaald niet het geval. Eigenlijk stond hier een afgewezen sollicitatiebrief. Dus weg ermee. Ach, je probeert hier en daar wat.

   Beantwoorden

 2. Hahahahaha en toch ben je bang voor niet die incontinente luierdragende Haglie rijders maar wel de beroepscriminelen, afgaande op het feit dat je dat commentaar verwijdert hebt?????

  Je weet natuurlijk net zo goed als ik dat die trip is afgedwongen door een chapter die nu een roadrunner betaald en al zijn pakketjes bloem in Europa af kan leveren op een spiksplinter nieuwe schopper onder het mom van road trip…………

  Achja diefstal loont in dit land, vrag maar aan Cees H. Ik daarin tegen zal het moeten hebben van braaf mijn belastingcentjes afdragen, net mijn belasting gedaan en zag dat ik 75mille aan de staat heb afgetikt in 2014. Daar leven hele gezinnen van!

  En net een belletje dat de grote beurt van de 996SPS iets hoger uit gaat vallen (>1 mille) maar ach dan kan ik weer knallen over paar circuits deze zomer.

  Beantwoorden

  1. Nee, niet bang, maar als je dan niet door bent en gelijk het merk de grond intrapt staat een beetje flauw, alsof ik het heel erg vind en zo. De beloning stond me erg aan, kan wel wat centjes gebruiken want investeren in een boek is wel zo’n beetje het domste wat je kunt doen, als je uit bent op rendement. Wel een te gekke tijd. Van al de titels van mijn uitgeverij (Brandt) had een belangrijke internationale agent alleen interesse in Man in het zadel. Ik mag nu een bloemlezing maken van de persquotes, en daar heb ik er gelukkig aardig wat van. Als dat toch eens zou lukken, dan ga ik misschien net als jij ook eens belasting betalen. 75.000 euro, houd je dan nog wel wat over?

   Beantwoorden

 3. Het is in dit land gelukkig nog wel zo dat je meer overhoudt dan dat je naar de belasting brengt en zoals mijn opa al zei, ik wil best heul veul belasting betalen want dat betekent ook dat er een hoop geld binnenkomt!

  Maar als het internationale schip (of bootje) met geld binnenkomt woon je toch zeker ineens Bolivia met ik neem aanzienlijk minder belasting druk?

  Beantwoorden

 4. Zowee weinig spanning en sensatie hier, alweer plannen om terug te gaan naar vrouw en kids in Bolivia Paulus?

  Beantwoorden

  1. Ja Bar, weet het – een beetje troosteloosheid hiero. Ben het contact met mijn site kwijt, vermoed ik. Vind de lay-out depri en weet niet goed hoe ik dat kan veranderen. Je hebt een vraag. Het is de bedoeling om halverwege volgende maand terug te gaan naar Bolivia. Mijn Mannetjes hebben lang genoeg op me gewacht. Je mag gerust weten dat zij de enige reden zijn dat ik terug ga. Je mag ook gerust weten dat ik slapeloze weken heb gehad over deze hele toestand. Bedoel, in Nederland is mijn vak van journalist zo’n beetje weggevaagd. Journalisten zijn de papierprikkers van morgen. Wist niet dat het zo slecht was. Het is een wonder dat ik nog opdrachten heb van Motor Magazine. Het is ook een wonder dat mijn boek drie drukken heeft gehaald. Los van een te gekke en leerzame tijd ben ik er financieel allemaal niet echt wijzer van geworden, wat wel een stille hoop was. Komt bij dat in Bolivia niet eens droog brood te verdienen is, en je begrijpt mijn probleem. Het liefst ben ik elke dag bij mijn Mannetjes, maar die luxe kan ik me niet meer veroorloven. Dus, zo had ik mij bedacht, rest me maar één ding: reizen. De Tokio-express. De Guzzi en ik op weg naar Japan via Europa, Iran, Stan-republieken, Mongolië, Siberië, Japan. Dan ben ik in beweging en komt er van alles uit mijn handen en kan ik op afstand voor mijn Boys zorgen. En ondertussen weer een bizarre reis, zo eentje die alleen ik kan maken. Ik heb er inmiddels met veel mensen over gesproken en geloof dat ik me niet hoef te schamen als ik deze reis wil laten crowdfunden. Uiteraard ben ik bezig met een strak plan. Later hierover meer. Ik heb altijd gevonden dat Guzzigalore een reisblog is. Uiteraard wordt de site tijdens de reis weer het episch centrum van alles.

   Beantwoorden

 5. Oh ja goed plan, misschien kan ik het komende jaar ook doorkomen via crowd funding, hoef er niet van op vakantie blijf liever bij mijn kinderen, dus wie mijn bankrekeningnummer wil!? Maar ja je hebt een levensgroot dilemma met Bolivia en ja zo’n nieuwe reis van 1, 2, 3 jaar? Weet niet of jij of de jongens daar van kunnen eten en of jij en zij daar gelukkiger van worden (en daar gaat het toch om in dit leven?) zonder jou met af en toe een kaartje van een vakantievierende schrijvende vader uit Japan, Iran etc. en dat ze je weer moeten missen? Terwijl je zelf ook zegt dat het schrijven je niks heeft opgeleverd. En die warmbloedige Guus trekt die al deze ontberingen en kou?

  Beantwoorden

 6. Ik vind de woorden vakantie vierende vader niet echt gelukkig gekozen, Bar. Trouwens, je hebt toch een bankrekening waarop wordt gestort zonder dat je iets aan werk doet? Dus word je al gecrowdfunded. Niet iedereen heeft die mazzel. Tja, dat het schrijven niet veel meer oplevert, is toch wel een manco van deze tijd. Bedoel als sites als nu.nl als waarheidsgetrouw worden gezien hebben de echte journalisten inderdaad geen schijn van kans meer. En dat is een ramp. Komen zomaar duizenden mensen die het eerste vak van de mensheid beoefenen in de problemen en moeten we het voortaan doen met ongefundeerde pulp. Scary.

  Beantwoorden

  1. Oh vertel eens over die bankrekening, of bedoel je mn uitkering? Die duurt helaas maar 3 maanden daarna niks noppes nada, maar daar heeft iedereen in NL recht op als je daarvoor hebt gewerkt.
   Misschien was ik inderdaad kort de bocht, wilde je niet beledigen, slechts prikkelen.

   Beantwoorden

 7. Beste paul,

  Je hebt natuurlijk volkomen gelijk betreft bepaalde beroepen,
  daar is journalistiek er 1 van waar geen brood meer in is te verdienen
  wat denk je van fotografie, waar ik 6 jaar geleden nog 300 euro voor een afbeelding kreeg, mag ik nu blij zijn met 60 euro..

  ik hoop dat je trip naar Japan snel vorm krijgt, laat even weten wanneer de crowdfunding start, wil hier graag aan meewerken!

  Groet,
  Bas ( broer van Hans / Sjanneke )

  Beantwoorden

 8. Het eerste vak der mensheid, zijdde gij een hoer Paul? OK we’re all prostituts of money….. Maaruh times are a changing zong a groot filosoof al, je kunt tegenwoordig live inloggen op oorlogen, kamerdebatten, rechtzaken, schietpartijen en wat nog meer zij waarbij je je eigen mening kunt vormen zonder die van een journalist voorgekauwd te krijgen. Iedereen heeft een mobiele camera op zak met mogelijkheden waar menig vak fotograaf 10 jaar geleden enkel van kon dromen en op die zelfde mobiel zit een vertaal app waardoor vertalers ook tot het verleden behoren. Maar tegelijkertijd zie je volop andere banen ontstaan en dat is best lastig voor de gevestigde orde om daar op in te (kunnen) spelen. Maar niet getreurd het BNP zakt niet in, er wordt in de haven bv steeds meer geld verdient met minder mensen. Uitkeringen verdwijnen maaaaaar er komt gratis geld voor terug. Er zijn nu al proeven gaande waarbij een X bedrag uitgekeerd wordt zonder daar maar iets voor te hoeven doen. Dit is de volgende stap in de evolutie. Denk aan de stoomtijd, 1pk verving 12 man, zijn wij er met zijn allen slechter van geworden? Neen, integendeel. Het enige is dat je in zo’n rijk land zult moeten wonen (en mee betaald hebben) aan deze verandering. Gratis geld!!!!!

  Ik ben het overigens eens met (alweer werkeloze?) Barbwire dat jouw geplande Japan tripje door meningeen als een vorm van vakantie gezien gaat worden, echt hard werken doet man in het zadel niet uitstralen!

  Over fuckantie gesproken, net terug van een heerlijk tripje Italie, Bergamo/Bologna en Monza, U weet wel dat fraaie circuit nabij Milano. Super circuitdag genoten daar met de 996SPS. Die had ik achter de auto op trailer meegenomen (ben tenslotte geen Paul om zo’n pokke afstand op de motor zelf af te leggen). Heb de smaak weer te pakken, volgende week als het weer een beetje goed is op Mettet circuitdagje doen!

  Beantwoorden

 9. Tijden veranderen idd. En tja gratis geld dat is een beetje onzin, werk er ook liever voor dus druk aan het solliciteren. Gelukkig kan ik wel genieten van andere dingen die ook gratis zijn zoals de zon, de zee, het strand, etc.!

  Beantwoorden

 10. Die zon zee strand (en wind) geniet ik ook van, gisteren nog onder het mom van thuis werken lekker aan het surfen geweest!

  Maaruh als de schelp morgen zegt joh met behoud van (deel) inkomen hoef je niet meer te komen, ben ik weg!

  Beantwoorden

 11. Ja dan zou ik ook op Bora Bora zitten en niet meer terugkomen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *