Mis ’t Zilkje een beetje. Daarom…

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Eens een Zilker, altijd een Zilker. Mis mijn dorpie. Kom snel een bakkie bij jullie doen, Kees en Har. Over Har: hij wist dat een dorpsgenoot in Bolivia langs zou komen, Derek Slot, zoon van Arie, ons wel bekend. Har rennen naar Arie om tien euro te geven. Daar hebben we een avondje van gedronken. Wereld is klein, de wereld is plat zeggen ze. Viva De Zilk.

  According to Paul – 00:50 (op 22 Oktober ’10)
 2. Alleen een beetje jammer dat ze met een hakbijl onze prachtige italiaanse populier onherstelbaar hebben beschadigd….de zilkse kabouters kunnen best boosaardig zijn.

  Kus van je zus

  Ben in opperbeste stemming de laatste tijd 😉

  According to Daantje – 13:18 (op 22 Oktober ’10)
 3. Ik las toch echt in eerste instantie IK BEN EEN ZIJKER EN DAAR BEN IK GROOTS MEE

  According to SurfRoy – 14:21 (op 22 Oktober ’10)
 4. De Zilk, ken het eigenlijk alleen maar van die drie haakse bochten. Vroeguh mocht ik een tijdlang vanuit Haarlem om 05.15 uur een collega ophalen in Zandvoort en dan knallen naar Leiden. Binnendoor, eerst over de Vogelezangseweg en dan via De Zilk. Heerlijk die bochten, niemand op de weg, en maar blijven schakelen, heerlijk!

  According to brun – 08:12 (op 25 Oktober ’10)
 5. Het zijn er eigenlijk 4 achter elkaar maar die eerste, bij de brug naar Hillegom, heeft me nooit lekker gelegen, beetje onoverzichtelijk.

  According to brun – 08:14 (op 25 Oktober ’10)
 6. Kijk wat leuk.. http://derekslot.waarbenjij.nu/?page=pro..

  Foto’s van Paul en de neven.

  According to Daantje – 09:52 (op 29 Oktober ’10)
 7. Kijk, zo zie je nog eens wat, als je op Paul moet wachten…. Leuke mannekes en ook best een leuk optrekje lijkt me zo, tevreden Paul??

  According to Luc – 17:30 (op 01 November ’10)
 8. Volgens mij is Paul manisch, als ie in een hype zit vliegen de berichten je om de oren maar is die windhoos over dan is het ook echt stil……. doseren?

  According to SurfRoy – 07:59 (op 02 November ’10)
 9. Lol die is grappig SR. Ik heb om eerlijk te zeggen ook al een hele tijd niets van Paulus gehoord. Sterker nog, ik weet nog steeds niet waar hij woont. Een adres zou toch handig zijn als ik hem ga bezoeken…

  According to Daantje – 10:17 (op 02 November ’10)
 10. Hai neefje, weer eens een berichtje van je Tante Sjan. Hoe staat het leven op het ogenblik ? De Centjes goed gebruikt en heb je nog iets over, ik mag toch hopen van wel. Hier alles bij het oude. Ik ben net terug van 10 dagen Mallorca waar ze de laatste dag mijn kluissleutel hebben gepikt van mijn kamer en toen de kluis leeggehaald hebben. Alles, paspoort, bankpasjes, ticket , een dure portemonnee met E 450. erin. Een hele sousa, ben op een proces verbaal weer naar huis gekomen en heb nu op m’n paspoort na wel alles terug, maar of ik m’n geld terug krijg weet ik nog niet, was wel goed verzekerd. De vakantie was gezellig, leuke mensen ontmoet, alleen zijn de leuke mannen steeds een stuk jonger dan ik chips. Hoe gaat het met Rox en de kereltjes groeien zeker als kool. Onze tweeling is ook alweeer 1,5 jaar geweest en lopen als een kieviet. Wonen jullie nog bij je schoonouders of hebben jullie nu zelf weer een huis. Paulus nogmaals vond ik het te gek, dat ik je weer eens zag al was het dan voor de begrafenis van Fred. Je moest wat dichterbij wonen zodat we vaker zo’n gezellige kletsmiddag konden hebben zoals vlak voor je vertrek.
  Paulus je bent weer een beetje op de hoogte, heel veel liefs voor jullie allemaal en een dikke pakkerd voor jou. Tante Sjanneke.

  According to Paul – 17:44 (op 02 November ’10)
 11. Vlgs mij is Paul nu helemaal hyper SR, hij begint zich al voor te doen als tante Sjanneke!! Whahahahahahaha!!!!!

  According to Luc – 18:17 (op 02 November ’10)
 12. Ben een beetje verdrietig om de dood van us Harry. Toen ik laatst naar de grens ging voor een nieuw visum had ik de Ontdekking van de hemel bij me. Was tot pag. 550 gekomen toen mijn tas en boek werd gestolen. Ontroostbaar. Nu helemaal. Mijn favoriete Nederlandse schrijver is niet meer. Het goede nieuws is dat ik mijn eigen favoriet aan het worden ben. Ben maar drukdrukdruk met mijn boekie. Heb een deadline gesteld en die ga ik maar eens halen. Moet af, wil weer reizen, want Bolivia komt zo nu en dan mijn strot uit. Geldt ook voor das Weib die domme jaloersigheid verwardt met houden van. Wat kunnen die latina’s toch misselijk jaloers zijn. Word er echt gek van, af en toe. Slaap al drie dagen op de bank, om te voorkomen dat ze jaloers op mijn hoofdkussen wordt. Vooral zo doorgaan en ik maak me klaar voor een lang rondje rond de wereld. Of dat met de Guzzi gebeurt is onzeker. Krijg het probleem maar niet opgelost. De consul klonk hoopgevend. Nu zegt ie steeds dat ik over een paar dagen maar weer eens terug moet bellen. Mis mijn brommer. De XR, hoe blij ik ook met hem ben, komt niet in de buurt van de lol die ik met Guus heb, of beter gezegd HAD. Dus ja, beetje in mineur. Maarrrr, met de mannen gaat het prima. Ben erg blij met ze. De feel, waar jullie het over hadden, is er. Zal snel weer eens wat fotootjes oploaden, al weet ik niet waarvan. Mazzel en nog altijd bedankt voor de aandacht, heus.

  According to Paul – 21:19 (op 03 November ’10)
 13. Hey Lullo, beetje in een dippie….??? Kom op man, waanzinnig gave motor onder zn kont begint ie nog te zeuren, dat mag toch niet waar zijn he. En uhhh, das Weib klint ook anders dan ‘de kont’ , the Rock , of geile latino chick. Jaloers, ja dan zal je wel vaak de boemel op zijn, of je kijkt net ietsje te lang naar die chick die naar jou kijkt op straat als je met je gezinnetje door de straten van Suiker loopt, want ja, een vent met 2 mannekes is de vruchtbaarheid zelve dus vallen de vrouwen als een blok voor je, succes kerel!!

  According to Luc – 18:34 (op 04 November ’10)
 14. Hoe kan je nu verdrietig zijn om de dood van een schrijver, hij laat al zijn werk na! Ik zou je adviseren om Ik Jan Cremer (weer) eens te lezen, ben nu in deel 2 bezig, heb made in USA al binnen en ga ook deel 3 scoren, op marktplaats kosten ze een kip en een ei, als je inspiratie zoekt over reizen met motor/leven als vrije jongen…….. of zou Paul daar nog manischer van worden????? En wat vriend Luc zegt, een geile bike onder je kont, HET OTR arena om de hoek, geef je XR een veeg als je ega niet thuis geeft en waarom niet een fake Boli kenteken op de Guz en lekker cruisen door de stad man als je daar niet van opknapt dan maar veel naar Frank Boeijen luisteren zou ik zeggen……….

  According to SurfRoy – 12:08 (op 05 November ’10)
 15. kut muziek maar die is ook zo knetter manisch depressief, dat schept toch een band…..

  According to SurfRoy – 12:09 (op 05 November ’10)
 16. Zet gewoon de chemical brothers op, dat helpt ook, wel knetterhard natuurlijk, anders werkt het niet.
  Heb dat focking boek van us Harry verdomd ook in de kast staan, is me nooit opgevallen, zou ook niet weten hoe ik er aan kwam, maar het is best dik om met je mee te slepen. Kun je me uitleggen wat een Boliviaan met zo’n boek van plan is Paul?? Mn eigen plannen met het boek weet ik ook nog niet hoor, het woord ‘hemel’ in een titel spoort me nu niet direct aan….
  Maar wel tijd om eens even uit die dip te springen, schrijf eens ff wat PAUL!!!

  According to Luc – 23:51 (op 08 November ’10)
 17. Beste Luc zo te horen heb je echt niets doen en kun je beter dat boek eens gaan lezen…

  According to Barb – 17:03 (op 09 November ’10)
 18. Daar heb ik echt geen tijd voor Babsie!

  According to Luc – 00:03 (op 10 November ’10)
 19. Oh ja… de tweeling natuurlijk….

  According to Barb – 08:43 (op 10 November ’10)
 20. Hoi die Paulus. Tijdens een bezoek aan NL vorig jaar zomer kwam ik pas te weten van je/deze website. Bij terugkomst hier thuis in Brazilië heb toen wel even een paar uurtjes je reis of in ieder geval het verslag ervan zitten volgen. Heerlike verhalen. Toen de fotoserie van je ouderlijk huis, het leeghalen van jullie huis en de verhuizing van de spullen. Het was vlak na het overlijden van je vader. Die was ik trouwens per toeval nog tegen het lijf gelopen in de HEMA in Hillegom bij een bezoekje aan NL in oktober/november 2009. Ik geloof dat toen net je zilkse vrienden bij jou op bezoek waren. En nu net geef ik iemand een tip om eens op je site te kijken dus moest ik zelf ook maar weer eens kijken. Ik kom er gewoon niet aan toe vaak te kijken. Jullie hebben 2 van die apen, bij ons lopen en springen er 5 stuks in het rond. Alles moet vroeg naar school, sporten en muziekeren en dat moet allemaal gehaald en gebracht worden naar de stad dus daar nogal wat vrije tijd in zitten. ik zie dat je een lekker motortje heb gekocht met de honda. Denk inderdaad op dat soort terrein wel wat makkelijker hanteerbaar. Honda is hier in Brazilie de nr 1 van de verkopen. Maar ik heb het op een Yamaha gehouden. Ook een off roadje. maar geen echte crosser. Kijk maar eens op de site van Yamaha Brazilie dan kom je hem wel tegen. De 250 Lander, Daar hebben wij thuis natuurlijk de (Hol)Lander van gemaakt. Ik ben trouwens 1 maand geleden nog even in NL geweest. Nog even bij vdgeest een biertje gedaan met Flip, Ron en Peer D. Je broer zou eerst ook komen, maar kwam op het laatste moment toch niet mee (druk,druk druk). Mocht je nog weer eens de kriebels krijgen en toch weer een rondje Zuid-amerika en willen maken, kom dan gerust onze kant op.( Brazilie, Espirito Santo)

  According to Peter – 12:57 (op 03 Mei ’11)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *