I rest my case…

Brochure Brandt najaar 2014 04
BTW, mijn uitgever wil gesigneerde boeken verloten op deze site. Maar aan wie, mezelf?

10 Comments

 1. Bar

  Ja die wil ik wel winnen hoor! En anders zorg ik wel dat ik die handtekening loskrijg als je hier bent ;-))

  Reply
 2. Roy

  Hij pakt het goed aan die Brandt! Ziet er gelikt uit zo je boek in brochure, daar kan het succes niet vanaf hangen ;-P

  Doneer mijn lootje voor een gesigneerde boek aan Barbwire, heeft ze dubbel kans……..

  Reply
  1. Bar

   Dank je Surfroy, dat is aardig van je!

   Reply
 3. Paul van Hooff

  Ik denk dat vooral de vrouwelijke lezers een kans maken op zo’n fantastisch Van Hooff boek. Morgen mijn kentekenplaat ophalen. Dan kan ik naar Argentinië, voor wie weer eens bankroet dreigt.

  Reply
 4. Sigrid

  Ik ga ook voor n gesigneerd exemplaar!!
  Succes nog even met de laatste dingen regelen! Hoop je snel te zien, Paulus! Fijn!!!

  X Sig

  Reply
 5. Paul van Hooff

  Wat een ongelooflijke saaie website is dit toch. Echt saaie shit. Ik bedoel de lay-out enzo. Weet niet zo goed hoe ik ‘m op moet vrolijken. Gaan we dan in Nederland doen. Zijn mijn laatste dagen, hiero. Kijk met tranen in mijn ogen naar mijn kiddo’s die ik zo lang niet ga zien.

  Reply
 6. Paul van Hooff

  Geloof dat ik het gespring van de site heb opgelost – foto’s waren niet van gelijke grootte.

  Reply
 7. Stefan

  Hey Paul, leuk dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Ik hoop dat de Bruna op Curacao hem ook in de schappen legt. Als je zo lang naar Nederland gaat dan ga ik je misschien ook nog wel zien. Kan ik je weer eens kaal plukken met pokeren. Succes de komende tijd. Spannend man. Saludos uit Curacao.

  Reply
 8. Paul van Hooff

  Kun je wel, ik was ziek man toen je 1.10 euro van me won. Pokerpot doen we in Nederland over, okay? Lijkt me fraai je te zien, amigo. Tot snel.

  Reply

 9. Ik vind het ook saaie shit Paul, deze site. De vorige zag er dynamischer uit en bovendien, jij schreef er meer op en wij konden allemaal mee leven met jou en je avonturen. En dus veel reakties, dan is nu wel wat anders.. Ik weet niet hoeveel boeken je wilt verloten via deze site maar als het er wat zijn krijgen we allemaal een paar exemplaren lijkt me zo.
  Je houdt het wel spannend wanneer je nu eens deze kant op komt. Lang geleden man. Mannetjes gewoon mee nemen, die kan je toch ook in de Bijenkorf zetten, betere kijkcijfers dan de Guzzi waarschijnlijk! En “The Rock” die wil niet mee? Ik zie op FB meer foto’s van haar dochter, gevaarlijk.
  Waarom maak je geen toer door NL, langs alle Bijenkorf vestigingen? Dat past toch beter bij een motor?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>