Goooaaaalllllll

The V-twins Jullie wilden een foto zien van mijn Hermosa? Een mooiere kan ik je niet presenteren. Roxanita, te amooooo. Voor de rest, zeg ’t me maar. Waar zie ik de V-Twins? Heb hier niet zo heel veel verstand van. ’t Zijn toch geen galstenen, he? 😉 Ben me wel razendsnel aan het inlezen op internet. Schijnt dat babies gaan huilen als ze honger hebben. Klopt dat? Voor de rest voel ik me als Ronald Koeman in het kwadraat die in de laatste minuut zijn club in het Wembley-stadion naar de onsterfelijkheid schopte. Ik nam ‘m met links. Pats! In één keer raak en hoogstwaarschijnlijk krulde ik de bal langs het rubber dat fungeerde als een listig opgesteld muurtje. Kan ook zijn dat er geen muurtje stond. Al met al waren er best wat dode spelmomenten in Sucre. Ik las dat Dennis Bergkamp weer terugkeert naar Ajax. Wat leuk! Genoeg over voetbal. Ben wat onrustig. Zit hier in mijn eentje de toekomst van mijn kids veilig te stellen (schrijven, brood op de plank). Als ik ergens voor ga, doe ik het goed. En jullie wilden het adres van mijn lief, komt ie. Uh, geen dingen opsturen die niet door de douane kunnen, zoals stuff, eten en weet ik wat: Roxana Ticona Durán, Bolivia, Sucre, Dalence Nº342 Zona Central.

BTW, over vervuilen gesproken – een babietje zal uiteindelijk in zijn leven zo’n 41062 liter pies produceren en 20531 kilo stront. En dat keer twee… Ben blij dat ze in Bolivia nog niet aan milleuheffingen doen. Kan bruin niet trekken.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Tip: Vertel Paul niets off the record, hij zet het onmiddelijk op het net. Grapjas!

  Maar ik moet zeggen; stevige spuitknaller die Paul, om dwars door het rubber heen te schieten, of heb ik dat nou verkeerd begrepen?? Lijkt me trouwens stug, volgens mij gebruik je vanalles Paul, maar geen rubber…?? Of heb ik het mis? Misschien kunnen de dames met ervaringen met Paul hier uitsluitsel over doen? Hij heeft immers nogal wat geoefend voor dat hij die finale kwak in ‘de buik’ schoot 😉 of was het in ‘de kont’???

  Any way, Paul, ik heb helaas geen verstand van dit soort foto’s. Toen mijn kinderen onderweg waren hadden we nog niet van die foto’s, dat was alleen op verzoek als er misschien iets mis was. Gelukkig zijn ze allebei gelukt! Ik zie niet meer dan wat vlekken en het lijkt of Roxi een enorme buik heeft, misschien in overeenstemming met haar kont? Haha, daar had je nooit over moeten beginnen, over die kont.
  Dat met die verontreiniging door pies en schijt: Dat lijkt me sterk hoor. Als je 20.531 kilo deelt door 80 jaar-365 dagen kom je toch al gauw op zo’n 700 gram schijt per dag, wat ga je die kinderen geven man????
  Ik blijf wachten op die foto en zeg nou eens, hoeveel weken is ze al zwanger??

  Grtz

  According to Luc – 17:27 (op 11 April ’08)
 2. Hier eten ze veel bonen en zo. Wordt een grote smeerboel. Ik ga uit van anderhalve liter pies en 750 gram aan bolusjes, keer 365, keer 75. Tien weken is ze nu en ze zal twee keer in omvang toenemen, mijn walvisje. Overigens heb ik oprecht spijt van ‘de kont’. Dat schreef ik in de tijd van mijn wilde haren. Nu ik een brave huisvader dreig te worden, vind ik ‘de kont’ niet meer zo gepast. Ze leest immers mee. ‘De buik’ is mooi. Roxana mag natuurlijk ook.

  According to Paul – 17:39 (op 11 April ’08)
 3. hahahaha!! Daar moet je aardig wat bonen voor eten Paulus! Of moet ik Bolus zeggen..??
  Het ga je goed kerel!

  According to Luc – 18:23 (op 11 April ’08)
 4. nou, ik ken geen spaans maar op 04-04 dus 8 weken en 3 dagen. heden dus 9 weken en 3 dagen. de een is 18 mm lang en de ander 16mm. op gevoel af zeg ik een jongen en een meisje dus.
  nog 30 weken Paul, ga maar aftellen. en bewaar een jointje voor de bevalling dan ontspan je zelf ook nog een beetje.
  niks erger dan je lief in pijn en er is niets wat je kan doen.
  voorlopig gaat dit weblog dus weer minstens 30 weken door!

  According to nico – 23:38 (op 11 April ’08)
 5. 30 weken? Wat denk je van die 75 jaar? Weten we meteen of zijn inschatting van de te produceren afschedingsmiddelen correct was!

  According to Roy – 04:15 (op 12 April ’08)
 6. Jesus Paul man, hoorde gisteren van collega van Bakel over de stand der dingen. Dacht eerst dat het een grap was, maar al snel drong het tot mij door dat er toch werkelijk iets aan de hand zou moeten zijn. De reis ten einde en een nieuwe uitdaging komt er al weer aan. Als ik het zo lees dan was dit “meant to be“j. Kom vooral niet terug naar Nederland want daar zul je nooit meer kunnen aarden. Met die twee koters in het verschiet zul je bovendien het komende jaar nog genoeg andere dingen om handen hebben vrees ik zo. Lache dat na al die kilometers over ‘bumpy roads’ er schijnbaar meer kapot is gegaan aan de Guzzi dan aan jou mechanisch gedeelte. Prachtig om te zien dat dat dan meteen dubbel wordt uitbetaald. Uiteraard en hoe kan het ook anders in een land waar katholiek zijn als het hoogste goed wordt beschouwd zal een bruiloft snel gaan volgen. Vergeet ook niet het doopfeest, waarbij de hele stad aanwezig zal zijn. Wij zien hier de uitnodiging met plezier tegemoed. Paul jullie beiden van harte gefeliciteerd, namens mij en Willemien!
  Groet Eric

  According to Eric Hesen – 11:12 (op 12 April ’08)
 7. Paul, congratulations with your achievement! It is hard to believe that you
  performed this trip riding this elderly beauty. I have been following your blog on
  guzzigalore for more than a year now and once even tried to post a comment, which
  somehow got lost. After this I kept quiet, but tremendously enjoyed your adventures,
  challenges and views on (your) life. I yesterday posted a comment, which after an hour had been deleted. (no, I did not push the preview button…:-) I just tried it and was referred to the website spammerbegone. Perhaps Vasilis could explain what I am doing wrong here.
  Paul, you are living your dream, but also that of a lot of other people. I hope to once do a trip like yours myself, but for the moment I am too occupied with my children, two of which are twins. I think I can imagine how you must feel at the moment. I hope Roxana does not suffer too much from morning sickness at the moment, which can be more intense with twins. I hope you will keep your blog alive during the pregnancy (and afterwards). I will wire an amount to your bank account and wish you best of luck in your new venture with Roxana !

  According to Ike – 12:05 (op 12 April ’08)
 8. Hi Paul, In Dutch er—-something to do with football, concerns about the trouble ahead with twins. What else I don’t know..Years ago in Amsterdam I saw a sign “Fietspad”. “oh”, thought I, “Dutch is very like English—Footpath yeh”. Yep, a Fietser flew past with a youngster flat on the tank but “Fuck!” is definitely the same in both languages as I stood in his way on a blind corner. Take care both, all, of you, Lindsay.

  According to Lindsay – 19:36 (op 12 April ’08)
 9. Hallo Paul,

  Dubbel gefeliciteerd!!
  Allereerst met het behalen van je doel op de guzzi. Ik heb genoten van je verslagen en filmpjes al was het pas sinds november 2007. Vooral de regio van Tupiza was herkenbaar, zo ook de vlinders in Argentinië. Met recht ééndagsvlinders. Heb ik zelf ook meegemaakt twee jaar geleden.
  En dan jij met Roxana…. een tweeling. Wat een verrassing! Je schreef al eens dat je best wel in Sucre zou willen wonen. Welnu, reden te meer toch?
  Overigens: als je 1064 bij elkaar opteld dan komt er 11 uit. Dat getal samen is 2……een tweeling!!
  Nog even Linda in Onze Wereld. Leuk stukje en een prachtige grote foto. Onze Wereld kwam precies op mijn trouwdag op de deurmat, ….. alsof Linda even op visite kwam. Althans zo voelde dat.
  Linda is inmiddels onderweg naar Holland met Humberto. Woensdag ga ik hen ophalen. Dus jij komt ze medio mei wel weer eens tegen in Sucre.
  Ach, we bellen wel naar Gnadenlos en misschien zit je dan toevallig aan de bar.
  Bedankt nogmaals voor je support aan Linda en alle Alberto’s. De teller staat overigens op 635 euro’s.
  Wanneer denk je in Sucre terug te zijn? Rij voorzichtig en denk aan …. vul dit zelf maar in.

  Chau, Lia

  According to lia de jong-zwetsloot – 10:38 (op 14 April ’08)
 10. De redaktie van de Guzzi poelier heeft wel smaak : Anne op Guusje al tanden flossend, mmmmmm, kan slechter, een griepje waard zou ik zo zeggen. Wel jammer dat de inhoud zwart wit is van het blaadje. Nota bene een oproep om je ere lid te maken als je weer in Ollanda mocht zijn ! Het wordt steeds gekker.

  Saludos

  According to Cor – 12:47 (op 14 April ’08)
 11. Ja, waarom zou je in NL moeten wonen om erelid te zijn?

  According to Nico – 13:12 (op 14 April ’08)
 12. Hei
  I have a Moto Guzzi V7Special 1971 and I have read your diary, fantastic.
  I plan to take my V7 to Mandello Del Lario in 2021, when I am 77, the Bike 50, and the Factory 100 years.
  Maybe I see you there.

  steinarw from Oslo, Norway

  According to steinar widmark – 11:22 (op 15 April ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *