Don Pablo woont tijdelijk op een wolk

1412363_288107781385079_4297493046520392212_o
Veel gebeurd, de afgelopen week. Boek in mijn handen gedrukt gekregen van Paul, mijn uitgever. Harde kaft, mooie schutbladen, vernisje over de foto. Dit boek is met liefde uitgegeven. Nu moet-ie de deur uit. Na zes jaar op mijn berg te hebben gezeten, gebeuren er weer fraaie dingen in het leven van Don Pablo. Had een bijzondere ontmoeting met Unu, oud-voorzitter van de Hells Angels. Wat moet ik daar ineens mee? Mijn uitgever kent ‘m, vandaar. We spraken over de wereld, motorfietsen en vooral vrijheid. Hij kreeg mijn boek, ik een boek van hem, over de Hells Angels van Sonny Barger. Afgelopen woensdag was de boekpresentatie en Roy,ik kan je zeggen dat je een aardig feestje hebt gemist. Pieter Evers was er zelfs. Eindelijk een gezicht bij de berichten. De Koe was te klein, ongelogen. Vraag maar aan Sig, of aan Pieter. En een zooitje boeken verkocht. Dit zijn mijn wittebroodsweken. Evenwel, de realiteit is dat 80 procent van de Nederlandse schrijvers niet meer dan 500 boeken verkoopt. Daar hoor ik dus niet bij, gracias a Dios. Op naar de heel veel…

 

 

Share This:

3 reacties


  1. Na jaren lang je blog te hebben gevolgd heb ik mijn belofte in gelost en heb vandaag je boek gekocht.
    Ben nu al over de helft. Zelfs na al je blogs te hebben gelezen heb je er toch een verrassend super mooie verhaal van gemaakt. Recht voor zijn raap stijl met mooie opbouw van de verhalen.

    日本への上

    Beantwoorden

  2. Dank je wel Erik. Bewust niet al mijn kruid verschoten op mijn blog.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *