Dit is ‘m dan

VAN HOOFF_Zadel_WT 01
Ik vlieg de 11de naar Nederland, ticket op zak. Via Adri’s tante kunnen regelen voor een normale prijs. Jantje huilt, Jantje lacht. He meiden, we gaan elkaar wel zien, toch? In de Koe, wanneer? Heb je nog nooit live gezien Roycito.

Share This:

15 reacties


 1. Hoi Paul,

  Zit er goed uit. Ben heel benieuwd. Zal mijn Boekwinkel alvast inlichten.

  Zie je in Holland

  Ad

  Beantwoorden

 2. Hey Paul. Ziet er goed uit. Verheug me op je komst, net als Yianna en mijn boys, je zult ze niet meer herkennen! Goeie reis gozer!

  Beantwoorden

  1. Dank Luc. Misschien kunnen we met Roy, Maurice eens in Maastricht afspreken. Heb er zin in, heel veel zin. Tot snel.

   Beantwoorden

 3. Toeval? Ik vertrek zo meteen richting Eijsden, weekendje met paar bidonrukkers wielrennen in het land der slecht Duits sprekende Belgen net onder Maastricht!! Gisteren terug gekomen uit Bella italia zit nog goed in de fuckantie sfeer!

  Beantwoorden

  1. Werk je nog wel eens Roy, of schiet dat erbij in? Moeten we doen, meiden – naar Maastricht. Kan ik dan wel een lift krijgen van iemand, kan geen treinkaartje kopen. Oh, heb natuurlijk de Guzzi.

   Beantwoorden

 4. Maandag ga ik mij weer eens melden bij de schelp na 4 weken afwezigheid, nu aan het bier op terras in zon

  Beantwoorden

 5. Ha Paul,
  Goed nieuws. Hou wel contact met Daan.
  Heb je boek, alvast bij mijn Boekwinkel besteld (1e Druk)
  Zie je binnenkort.
  Groet,
  Ad

  Beantwoorden

 6. Zo he, geloof dat ik al vijf boeken heb verkocht. Da’s tien euro in de pocket. Ik ga het druk krijgen meiden. Veel MotoPort zaken willen dat ik langskom voor een presentatie. 11de en de 12de sta ik bij een nieuwe boekenhandel in Arnhem, de 13de in Rotterdam bij de Bijenkorf. Geinig hoor.

  Beantwoorden

 7. Mooi, kom ik een handtekening halen in Arnhem, maak ik er een daggie van ;-))

  Beantwoorden

 8. Ik heb twee exemplaren besteld bij de boekwinkel Voorhoeve in Hilversum. Ook een voor mijn vader, jou wel bekend!

  Tot snel Paul!
  X Sig

  Beantwoorden

  1. O, te gek, Sig. Ik ben nu in het stadium dat ik heel erg benieuwd ben naar wat van mensen er van vinden. Leuk van je pa, wil hem zeker zien als ik in Nederland ben, en ben enorm benieuwd naar zijn mening. Wat leuk, Sig. Ik vlieg donderdag, vrijdag in Nederland. Kus.

   Beantwoorden

 9. Hoi Paul.

  Ben niet je beste vriend, je trouwste fan of zelfs maar een vaag kroegmaatje, maar als de gelegenheid zich voordoet zou ik je graag weer eens de hand drukken. En een gesigneerd exemplaar van je lang verwachte boek aanschaffen.

  Groet,
  Tony

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *