An other sandy day

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Gave road movie man! Maaruh ik weet zeker dat je die zo nonchalant weggegooide kaart weer netjes in je tanktas hebt gestopt!

  According to Surfroy – 08:26 (op 18 Mei ’07)
 2. Leuk filmpje paul,kan me voorstellen dat al dat zand een beetje gaat vervelen.Van wie is dat muziekje ook al weer?
  Mir

  According to mir – 08:33 (op 18 Mei ’07)
 3. Leuk filmpje man.. Keep it Up!,
  De combinatie met Neil Young.. Geweldig!

  According to Marco – 09:34 (op 18 Mei ’07)
 4. Yo Pauli,

  Zand verveelt nooit! Anders een schepje, zeefje en harkje meenemen (plastic kan ook, is gewicht besparing) Maak ook eens waanzinnige patronen in het zand met deze voorwerpen of maak een mooie ‘trail’ met de Guzzi, dan kan Harry er een mooi filmpje van maken als hij weer hoor overvliegt!
  Of wij kunnen ‘inzooooomen’ op google earth, lijkt me ook een aardige manier van communiceren!

  Ben benieuwd!

  Met groet en support, Maurice

  According to mvanbakel – 12:10 (op 18 Mei ’07)
 5. Desperado

  Ha die Pablo het posten heeft even op zich laten wachten – ik lees ze nog regelematig, ook je commentaren; en ze zijn goed, errug goed. Deze postbus wordt toch al gedomineerd door enkelen, zou bijna schrijven dat je site wordt ge-site-jacked.

  Echter wat hoor ik toch… drifting….settle down….je bent waarachtig ‘n desperado! Bij een volgende vdo-feed toch maar de Eagles ipv die goeie ouwe rockende Neil?
  Kijk Paul, die bak met zand kwam op het juiste moment, zoals dat gaat bij de ware reiziger. Dat monotone dat saaie dat oneindige dat uitzichtsloze dat………en patsboem tijd voor reflectie en dat gebeurt getuige je opgevoerde verhalen. En mooi ook dat wij daar getuigen van mogen zijn. Dank.
  Picture this: Paul, altijd tot z’n middel in het zand op het strand bij Woodstock of Timboektoe, niet op z’n handoekje maar in het zand, tijdens het lullen het zand of frisbee door z’n vingers laten gaan. Net als in het filmpje. Paul is die liefde voor zand nu definitief voorbij?

  Filmpje is een mooi stukje regie, camera en plak- en knipwerk. Helm af daarvoor.
  Paul blijf vooral lekker doorrije en hangen waar het goed voelt. Voorlopig geen bericht meer van mijner kant, want ga de rust (saaiheid) van klotsent water tegen de boeg opzoeken. Ga mijlen maken, nautische, moet in 6 a 7 wkn tijd ‘scheepje’ verplaatsen van Turkije naar Spanje nabij Gibraltar om volgend jaar een goeie start te hebben om het naar NL te zeilen. Ga je nog mee Paul of heb je dan genoeg van het avonturieren en ga je ‘settlen’?

  Paulus dank voor je varhalen, ik zit je op de hielen.

  Roel

  According to Roel – 13:25 (op 18 Mei ’07)
 6. Hey Paul! Love the latest movie, still laughing my ass off… thanks! Oh, I have two new friends in Holland from my latest adventure in Europe. They promise to help me translate if/when you go back to Dutch-speak.
  Keep on, keepin’ on my friend.

  According to Todd – 19:10 (op 18 Mei ’07)
 7. Zo, ik heb ook ff al die dingen aan geklikt….wat een gedoe, hoeveel krijg je daar voor??
  Lijkt me een aardige hoop gedoe zo’n filmpje maken, ik bedoel, al die voorbij rijdende motorfietsen moet toch wel tijd kosten, elke keer je camera neerzetten, weg rijden, terug rijden, omdraaien, etc…. Maar errug goed gelukt en leuk om naar te kijken! Wat een gigantische zandbak zeg. Kan SR nog een puntje aan zuigen lijkt me, hoe groot is dat attak van hem eigenlijk?? Kan toch nooit zo groot zijn als die klote zandbak waar jij doorheen moet… Maar waarom eigenlijk, kun je niet een zijweggetje inslaan en gewoon door de bergen rijden??
  Het ziet er niet erg boeiend uit, maar misschien wel eens wat anders om tezien en te zijn, wonen daar ook mensen?? Wat eten die dan? Zand?
  Nou ja, ik ga hier maar gewoon door met mn dingetje(s) en lees op je site mee over het reizen door een ver en desolaat land. Zo maak ik nog eens wat mee in een land waar ik nooit zal komen, best grappig!!
  Groeten!

  According to Luc – 19:38 (op 18 Mei ’07)
 8. hoi Paul, te gek hoor het filmpje. goed dat je zoveel moeite doet om ons het e.e.a. te laten zien.
  maar een vraagje, ik werk bij de roadservice WW ANWB en vraag mij af als je pech krijgt en belt met de alarmcentrale,hoe je dan aangeeft waar je je bevindt. zijn de wegen gemarkeerd met wegaanduiding en hectometiëring of doe je dat op de gok, van “ik kan het aan niemand vragen want er is hier niemand“of “ik zie geen huisnummers”
  Jij gaat er vanuit dat je GUZZI het natuurlijk blijft doen ( wat ook zo is) maar je weet het maar nooit. O jee wat zeg ik nu!!
  Paul het ga je goed en geniet. groetjes Har en Bep

  According to bep – 21:55 (op 18 Mei ’07)
 9. Zit ik hier met mijn dronken kop snachts om 3 uur te tikken, kan niet slapen, net terug van een feestje in Al Sharq, nieuwste resort van het Ritz, strandfeestje gehad, lekker pleps dansen op jaren 70/80 muziek die me erg bekend voor kwam…….ohja mijn Ipod maar op de discotheek aangesloten, goed sigaartje in combi met champagne, bier en wijn onder de sterren…..wat kan het leven toch f*cking simpel zijn.

  Luc, Kuttaar is 200×80km, kattezandbakje dus in vergelijk met waar Paul door heen gaat, echter ga je de grens over kom je in de grote zandbak van Saudi…..lekker negatief overigens van je dat je nu al zeker weet dat je nooit in Peru zult komen, depressietje jongen? Neem een voorbeeld aan Paul, jaag je avonturen na!

  Geloof toch dat mijn theorie van die kunstenaars die hun hoogste kwaliteit haalden tijdens pure armoede ook bij jou opgaat Paul, nu je geen nagel meer over hebt om je hairy arse te krabben lever je meesterwerken af…..

  According to Surfroy – 01:58 (op 19 Mei ’07)
 10. Ja, jij snapt het tenminste Bep. Praatpalen zei je? En over mogelijk mankement zinspelen staat gelijk aan heiligschennis. Volgende keer keil ik je van de site Bep. Filmpje is erg weinig werk. Heb ‘t in een handomdraai in elkaar gefloepert. Als ik moet zeiken doe ik even stand uppertje. Moest wel even de woestijn inlopen. Wat loopt ie die Guzzi mooi nietwaar? Ben nu in Puqyio in de Andes. Koud, koud, koud niet normaal man. Wel een hardcore indigenadorpje dus kan mijn geluk niet op. En nu komt ‘t: morgen stierengevechten, Torroooooosss! Laatste keer was Sevilla met Marije. Nu zie ik Torros in een klein dorpje. Altijd al een droom geweest. Wordt dus op mijn wenken bediend. Lange leve de stier, of zoiets.

  According to Paul – 02:23 (op 19 Mei ’07)
 11. He Paul,

  Bedankt man, dat je weer mijn dag weer opfleurt met de verhalen en filmpjes. En nu hoef ik ook niet naar Peru.

  According to denace – 12:07 (op 19 Mei ’07)
 12. En dat de matador maar op de hoorns wordt genomen, in stukken wordt gescheurd en nooit meer als bariton in het kerkkoor kan zingen….Zusje van Paul stemt Partij voor de Dieren….KUSSSZ

  According to Danielle Wempe – 12:19 (op 19 Mei ’07)
 13. Het kerkkoor is dan gewoon blij dat ze eindelijk een falsetto hebben….toch weer ergens goed voor!
  Zusje van Paul geeft een verloren stem…..Paul, neem nog een lekkere lomo-steak!
  Fantastische film, erg gaaf en ga zo door!

  According to Aksel – 14:22 (op 19 Mei ’07)
 14. Moge Paul,
  Wat een eensgezindheid op de site!Komt vast door de kwaliteit van het getoonde werk.
  Mijn complimenten Paul.Doe jij het maar af als een makkelijk klusje.Helpt inderdaad als de financieen op een lager pitje staan.Hopelijk heb je een opwindende dag bij het stierenvechten.Ik heb alleen maar spanje op lokaal niveau ervaring en dat was al leuk.(sorry Daan)Ga zo door Paul en de groeten uit De Zilk.

  According to Kees – 20:42 (op 19 Mei ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *