A dangerous afternoon

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Tja Pop, dat was ons middagje wel. Dikke kus, Poek.

  According to Paul – 04:01 (op 23 Mei ’07)
 2. Gaaaapppp boooorrriiinngggggg heb niks met dieren, ja als een stuk ervan gebraden op mijn bord ligt.

  Vertel over de Guz man, da’s veel interessanter! Weet niet of die dame van jou een spanningsregelaar heeft, maar dat is in ieder geval bij een Duc de oorzaak (overleden dus) als je accu niet meer opgeladen wordt.

  According to Surfroy – 07:22 (op 23 Mei ’07)
 3. Ps,
  Heb liever de filmpjes met de Guzzigalore, vechtend door de woestijn of richting de bergen.
  Har

  According to harry – 07:26 (op 23 Mei ’07)
 4. Tof filmpje. Beetje knullig hoe ze de stier doodmaken, nogal omslachtig ook. Maar wel kikke om te zien. Hoe lang duurt dat nou in het echt, zo’n stierengevecht? Kwartiertje? Langer lijkt me saai.

  According to Vasilis – 09:18 (op 23 Mei ’07)
 5. Ik geloof dat je zus Marianne Thieme (google maar even!) al gebeld heeft! Lachen hoor, maar ik vind het toch altijd het mooist als zo’n stier een matador goed op de horens neemt!

  According to Aksel – 10:16 (op 23 Mei ’07)
 6. Sorry hoor, wat is dat wreed….ga je hopelijk niet voor je plezier naar kijken….?

  According to ilana – 14:56 (op 23 Mei ’07)
 7. Verdiende loon van dat stomme rotbeest. Moet ie maar niet zo vervelend uit z’n ogen staren. Lekker puh!

  According to pigo de Conecho – 15:21 (op 23 Mei ’07)
 8. Wat een helden maar niet heus. Stap eens alleen in een wei met een loslopende stier en maak die kwaad, da’s pas power. ‘t Blijft zinloos geweld, maar dan is de afloop in ieder geval een verrassing.

  According to Maaike – 04:22 (op 24 Mei ’07)
 9. Ha leuk die vrouwelijke reacties – goed gelukt Paul, allemaal toch terug te voeren naar de oertijd, wij de mannetjes op jacht en de vrouwtjes thuis de kids verzorgen en de haard verdedigen. Heb niks met dat stierenvechten vind het een beetje zinloos, al geloof ik wel in halal slachten (met een vlijmscherp mes de slagader doorsnijden), zoals wij dat in abatoirs doen is ook niet echt diervriendelijk (is dat uberhaput vriendelijk voor het dier om geslacht te worden?). Maar als dat stuk vlees eenmaal op mijn bord ligt maakt het me niet uit hoe het geslacht is!

  Is dat eigenlijk een beetje te nassen, stierenvlees?

  According to Surfroy – 08:18 (op 24 Mei ’07)
 10. Errug leuk zo’n filmpje dat niet over motorrijden gaat Paul! Dat is toch gewoon het leven daar he, komen wij met onze westerse waarden en normen aan om die mensen een beetje de les te lezen, hou toch op joh. Doen ze al eeuwen zo, en beschaving komt niet van de een op de andere dag hoor, trouwens, dit is hun beschaving. Alsof die van ons zo fantastisch is, zes miljoen varkens in schuren…goh wat is dat lekker!
  Ga zo door Paul! Neem aan dat je genoten hebt van de show!!!
  Graag meer van dit soort spul! En ben ook benieuwd naar Indianen en natuurlijk Alpaca’s (die kleine Lama’s), voor mn dochter, dat weet je toch! Laat eens een berichtje achter op: steffie2.waarbenjij.nu dat vind ze leuk!
  Groeten, ik moet nu weer ff beetje ouwehoeren hier…

  ps. Ik heb geen depressie hoor SR, heb gewoon geen zin in Zuid Amerika, heb mn handen al vol aan Europa

  According to Luc – 10:15 (op 24 Mei ’07)
 11. Hey meiden. Ja lachen he, zo’n corrida. Je ziet een compleet onderdeel, uiteraard fors gecomprimeerd. Een middagje wordt gevuld door zes stieren en drie torero´s en nog wat helpers als de picadores (zitten op paard met lans) en de banderilleros (steken de pluimen in de nek). Zij vormen voor mij het favoriete onderdeel, want die banderillas zijn erg gevaarlijk vanwege de kwetsbaarheid. Heb aardig wat stierengevechten in mijn leven gezien, in Mexico, in Spanje (Sevilla) en nu dus in een bergdorp in Peru (Puquio). Ik heb Marije in Sevilla toen meegesleept. Aanvankelijk had ze zo haar reserves, wat een fors understatement is (´Poek, ik ben vegetarier’) en de schat trok wat wit weg bij de eerste stier. Uiteindelijk zagen we een prachtige corrida. Een torero werd beloond met twee oren, wat redelijk uitzonderlijk is. Marije ging volledig uit haar dak en ik ook. Het is een fascinerend schouwspel. Publieke reacties zijn prachtig als ook het bandje dat begint te spelen als de torero en de stier een mooie show weggeven. Ik was in Puquio weinig onder de indruk, al vond ik de setting briljant. De stieren waren me te klein, bovendien zat weinig leven in de beesten. De picadores gingen te lang door (zij verslappen de nekspieren, is hard nodig anders heeft de torero geen schijn van kans) en wellicht had de hoogte ook een vermoeiende uitwerking op de stieren. En tja, aan het eind gaat de stier hartstikke dood. Als de torero de stier goed vierkant neerzet, plant hij de degen tot aan het handvat tussen de schouderbladen. Dan is het snel met de stier afgelopen. Het wordt een puinhoop als de stier niet neergaat. In Sevilla heb ik een keer gezien dat de torero zeventien keer op de stier inging voordat het dier eindelijk door zijn hoeven zakte. De torero moest uiteindelijk zelf huilen. De torero is dan allang verbaal vermoord door het publiek. Die wil niet dat de stier lang lijdt. Luc snapt ‘t: het is traditie, een mooie als je het mij vraagt. Ik heb meer medelijden met al die kippen, varkens en koeien in NL, die enkele jaren geleden met zijn miljoenen tegelijk over de kling zijn gejaagd. Maar weinig mensen die een eurootje extra neerleggen voor scharrelvlees.

  According to Paul – 18:03 (op 24 Mei ’07)
 12. Iets anders, ik ga meer tijd aan de site besteden, in het Engels wel te verstaan. Man, motor, route en zo zal ik updaten in het Engels. Site loopt lekker, krijg veel hits en bezoekers, maar het kan beter. Dit in verband met die Google ads. Je weet ´t maar nooit. Ik besef wel dat we inmiddels met zijn allen die site hebben neergezet, al is mijn inbreng niet te verwaarlozen. Hoe gaan we dit aanpakken, want ik wil ook in het NL-s blijven tikken? Zijn er zaken die jullie graag willen zien? Ik bedoel, alleen maar Guzzi en geklaag over vrouwen en ‘t gebrek aan geld gaat zelfs mij en beetje vervelen. Met die kleine Canon kan ik best veel (wat heeft dat apparaat een geweldige microfoon) en met die grote schieten we mooie platen. Heb erg, erg mooie foto´s van mijn laatste rit en weer een filmpje. Kortom, hebben jullie zin om wat met me mee te denken? Merk ook dat de boel een beetje inzakt. Is het mooi weer bij jullie of zo? Vind zo’n verhaaltje met een riedel reacties altijd erg vrolijk staan. Afijn lieve mensen en vrienden, ik hoor ‘t wel. Salud en een fijne dag.

  According to Paul – 18:25 (op 24 Mei ’07)
 13. I do not like it. Paul.
  You better promote our new Dutch tradition there: football against Marocco.
  The public makes the action and destroys the stadion. Far more fun and no animal gets killed.
  Fred, almost complete vegetarian.

  According to Fred – 21:33 (op 24 Mei ’07)
 14. o.k. voor het eerst sinds anderhalf jaar geloof ik dat ik weer eens reageer. Volg je log trouw, vooral de perioden dat je níet schrijft zijn spannend… Want onvrijwillige onthouding… Dus Paul, voel je niet geroepen dagelijks te schrijven. Die pure rauwe momenten maken de dynamiek! En een beetje op een oververtroetelde motor rondraggen kunnen we hier ook, maar een kip op je tv dat gaat dan weer meestal niet!

  According to maarten – 23:08 (op 24 Mei ’07)
 15. OK Paul, geloof dat je gelijk hebt… Niemand reageert op jouw verzoek tot mee denken… Terwijl iemand als SR toch vast wel een ideetje zou moeten hebben toch 😉
  Zelf heb ik ff niet zoveel tijd dus vandaar ook geen reactie van mij, sorry.
  Nog eens ff wat snuiven ofzo?? Dat helpt meestal prima bij jou!
  By the way, is dat vlees eigenlijk lekker?? Of heb je daar geen geld voor…whahahahaha, oh sorry, dat is niet aardig…
  Grtz

  According to Luc – 10:02 (op 26 Mei ’07)
 16. Paul, ga eerst eens antwoord geven op al die vragen die aan je gesteld zijn, waar waar je nooit een reaktie op hebt gegeven. Nou moet je zeker alle zeiltjes bijzetten omdat er te weinig mensen op de reclame klikken?
  Tip een; verlaat het pad van de introspectie en wek interesse voor anderen. Nu je toevallig toch in Zuid-Amerika schijnt te zijn, is het misschien een aardig idee het te hebben over b.v.b. Zuid-Amerikanen. Een beetje journalist weet dat goed te brengen, en dat heb je zowieso al eens eerder gedaan deze reis. Werkt goed.

  According to jac de brey – 11:49 (op 26 Mei ’07)
 17. Over Zuid-Amerikanen kan ik kort zijn – in de regel prettiger en vrolijker volk dan Noordelingen. Vandaag voor 20 dollar mijn struikroversgezicht (tand) laten reconstrueren. Kostte me 20 dollar. Zuid-Amerikanen lichten de boel ook niet zo schaamteloos op als de Noordelingen. Voor de rest is de motor nog steeds kut. Maar we komen er wel uit.

  According to Paul – 22:32 (op 26 Mei ’07)
 18. Om even op Jac terug te komen, klinkt als een essay en daar heb ik niet zo heel veel zin in. Ik schrijf dat nog wel eens een keertje op. Peruanen hebben in de regel een slechte naam in Zuid-Amerika. Staan te boek als ladrones (dieven). Vind het werkelijk hele lieve schatten. Heel wat frivoler als die stugge Ecuatorianen, die wat mij betreft allemaal dood mogen vallen op een paar na. Iedereen hier in Zuid- Amerika weet dat Colombianen otra cosa zijn. Zoals eerder vermeld zeer gastvrij, vrolijk en oprecht, althans naar mij toe. Heb heel veel zin Bolivia. Ga daar oprecht zoeken naar kansen, in de zin om me daar te vestigen.

  According to Paul – 22:55 (op 26 Mei ’07)
 19. Is dit weer zo’n typische van Hooff actie met zijn ‘hoe gaan we dit aanpakken’. Allereerst, is U de koningin als er namens we gesproken worden? en ten tweede komt toch weer zijn microgids achtergrond naar voren met de drang tot het vernieuwen en verbeteren van zijn product. ‘Nu nog meer leesplezier met Paul zijn reis vertier’. Alsof je een wasmiddel aan het promoten bent, nu nog betere werking en goeiekoper….yeah right.

  Wat is dat toch met die drang tot product innovatie, why change a winning team, neem genoegen met wat je hebt, stilstand is achteruitgang ohja vandaar dat al die grote conglomoraten naar de klote (zijn ge)gaan, schoenmaker hoe je bij je leest zou ik zeggen.

  Maakt mij geen fuck uit of ik dit in het engels of nederlands moet lezen, al heeft het voor mij als NL’der meer charme om in het mijn moedertaal te lezen. Maar er is er maar 1 die er voor zorgt dat deze site leeft en dat ben jij! Ik zou zeggen ga lekker door zoals je bezig bent, die lekkere ruwe ruige bolster blanke pit……..of zoiets.

  PS vreet al jaren alles biologisch/scharrel of wat daar nog meer is, smaakt gewoon beter. Maar wat zie (zag) je bij de AH als de biologische melk in de aanbieding was en 2 cent goeiekoper dan de gewone, alle voorraad op, daar kan ik zo moe van worden. Wel elke 3 jaar een nieuwe auto met caravan maar te bedondert om een paar centen meer uit te geven voor goed voedsel! Mijn pa had als captain of industry voor onstressing een ‘volks’tuintje – stond op eigen grond dus niks volks aan, trespassing opdonderen met een schot hagel in de komt, maar dus al vanaf kleins af aan met puur natuur gekweekt voedsel opgegroeit………

  According to Surfroy – 10:55 (op 27 Mei ’07)
 20. Ha Paul, ik ga ook maar eens reageren. Je schrijft erg vermakelijk, lees je stukjes graag. Het is een soort van ‘as the world turns’, maar dan vanuit een mannelijk gezichtspunt. En beter geschreven, uiteraard:)

  Surfroy, begin toch gewoon je eigen weblog. Fuck this, fuck that. Scharreltje hier, buitenvrouwtje daar.
  gaap

  According to Katrien – 15:44 (op 27 Mei ’07)
 21. Waarom zou ik mijn eigen weblog beginnen als ik het hier ook kwijt kan. Blijkbaar zijn de moraalridders der lage landen ook al in het vrouwelijke soort ontsproten, er vanuit gaande dat Katrien (what’s in a fucking name) een vrouwspersoon is. Ga lekker je soaps kijken als je je stoort aan (mijn) reacties, lees je alleen zoals Pauls wereldje draait……..jeetje wat ben ik makkelijk op de kast te krijgen zeg!

  According to Surfroy – 16:13 (op 27 Mei ’07)
 22. Zo, jij bijt inderdaad makkelijk, Surfroy. Geeft niet hoor, overkomt de beste man.

  According to Katrien – 17:47 (op 27 Mei ’07)
 23. Surfroy, wat ben je toch een schat van een kerel. Trouwens morgen maar eens wat fotootjes plaatsen en een filmpje. Krijg daar zowaar schik in. Noem me inmiddels schrijvend journalist, fotograaf en documentalist. Kan je toch mee thuiskomen, ware ‘t niet dat ik nog een stukkie heb te gaan. Even een vraag aan de V7-kenners: lekkende voorvork opgelost, het aftapschroefje zat wat los. De olielekkage zelf opgespoord (kwestie van logisch nadenken, meiden) en vervolgens vakkundig gedicht, wat ik nog altijd een prestatie van formaat vind. Zit nog altijd olie in de voorvork, toch dempt hij werkelijk voor geen meter. Het begint me pas de laatste maanden echt op te vallen, terwijl als ik wat verder terugga in mijn herinnering het altijd al kut met peren was wat demping betreft. Komt de vraag: is dit des V7-ens, of slechts voorbehouden aan mijn schatje? Als ik dat weet hoef ik me verder geen zorgen meer te maken. Nog iets, accu (een jaar geleden gekocht in Mex) laadt dus niet meer bij. Krijg de motor ook niet meer aan de praat met de startknop. Moet dat hele circus steeds aanduwen en dat valt niet mee op 3500 meter hoogte. Ik heb totaal geen meetapparatuur bij me (nou niet denken dat ik daar uberhaupt mee uit de voeten kan) en heb werkelijk geen flauw idee waar te zoeken. Zal iets kleins zijn, maar wat. HELP! Want ik wil hier uit Cusco weg. Zat lekker in een reisritme en nu happert de stoomlocomotief. Heb zo’n zin in Bolivia. Voordat ik uit NL vertrok wist ik dat ik een half jaar in Bolivia zou rondhangen. Sommige zaken weet je gewoon. Vlak bij La Paz heb je de route des doods. Die ga ik toch eens op mijn dooie akkertje verkennen. Zal tijdens het afdalen hoogst waarschijnlijk overlijden, wat de toestroom der bezoekers naar deze site zeer waarschijnlijk ten goede zal komen. Vergeet dan niet te clicken op de Google Ads voor een beetje christelijke uitvaart. Twee dagen geleden was ik ook al bijna overleden, dus ik begin al aardig aan het idee te wennen. Iets verkeerds gegeten en moest voor het eerst sinds twintig jaar over mijn nek. En hoe, met veel kabaal uiteraard, want zo ervaren in het kotsen ben ik niet. Het voelde alsof iemand een brandslang in mijn hol had gestopt en de kraan op standje tien had gezet. Via mijn keel zocht het bluswater zich een uitweg en kwam wat onhandig terecht op het matras. De volgende dag was ik weer het ventje.

  According to Paul – 18:07 (op 27 Mei ’07)
 24. Ha, voedselvergiftiging. Vorig jaar had ik het opgelopen op een ferry van griekenland naar italië. ‘s Ochtends de pianobar op die ferry helemaal onder gekotst, met een ENORM kabaal.
  En een jaar of 15 geleden kocht ik eens een brood met kebab in een trein in turkije. Na één hap had k door dat dit niet eetbaar was. Mijn reisgenoot, die ik die dag daarvoor had ontmoet vond het zonde van het geld om het brood met verrot vlees weg te gooien en heeft er enkele happen van gegeten en doorgeslikt. De volgende ochtend dacht hij dat hij doodging. Hij heeft me al zijn zonden opgebiecht met het dringende verzoek ze aan zijn moeder door te geven. Een paar dagen later was hij weer het mannetje.
  Ik heb zijn moeder later wel eens ontmoet in Montreal. De zonden van mijn reisgenoot was ik inmiddels vergeten, zo erg zullen ze niet geweest zijn.

  According to Vasilis – 19:28 (op 27 Mei ’07)
 25. He Paul,
  Accu dood of startmotor dood ?
  Blijft laadstroomlampje (wat is dat)branden ? Doet je licht het nog als je stilstaat of als je rijdt ?
  Digitale diagnose is lastig, maar te proberen.
  Voorvorken zijn gewoon kut van die dingen, maar wel uitdagend.
  Als ie veert en geen grote speling heeft naar voren en naar achteren, haal je vuurland wel.
  Fred (italian wheels and engines)

  p.s. inderdaad boeiende types op deze blog.

  According to Fred – 21:27 (op 27 Mei ’07)
 26. Driewerf hartstikke geinig! Ik wil meer kots-, pies- en stront-bijdragen. Sorry Jac, dit gaat toch voor couleur locale. Trouwens Vasil, ik moet hardop lachen om die Google Ads. Chemische luchtwassers, Onze lieve vader, zei je? Zal er geen hol mee verdienen, maar heb er wel ongelooflijk veel schik in. Zo gaat-ie goed. PS, vergeet toch maar niet te klikken. Je zult op een dag eens een chemische luchtreiniger nodig hebben.

  According to Paul – 03:19 (op 28 Mei ’07)
 27. Wat denk je van deze google ad Paul:

  Oprichten van bedrijven Bankzaken Beleggen en Wonen in Zwitserland

  Jij die geen cent te makken heeft…..Oh maar wacht even ws. het gros van je lezers wel vandaar….

  Smeuig verhaal: Was eens met een vriendje en 2 neukertjes op treinries door Portugal, 1 neukertje was ongesteld en vond de toiletten te smering om haar tampon te verwisselen dus dacht als iedereen slaapt doe ik het wel even in bed, raam open en flatst weg met dat bebloede ding. De volgende morgen paniekerig geschreeuw vanuit de andere coupe, Bob Bob wat is er gebeurt met je gezicht zit onder het bloed……tampon was door de andere raam weer naar binnen gevlogen vol in Bob zijn giechel die gewoon door gesnurkt heeft…..

  According to Surfroy – 08:18 (op 28 Mei ’07)
 28. Ha, ranzige treinverhalen.
  De ramen van de treinen in Frankrijk, voordat je daar alleen maar tgv’s had, konden niet zomaar open: ze zaten op slot vanwege de airco. Maar hangjongeren zoals ik toen was vinden het juist leuk om hun hoofd uit het raam te steken. Met dopsleutel 10 kon je de ramen openen.
  Ik was ooit met een groepje niksnutten op weg naar spanje. In Nederland hadden we ons nog even tegoed gedaan aan spacecake en in de trein zelf hadden we ons laveloos gezopen met goedkoop bier. De volgende ochtend, vanuit het niets, zei een van mijn reisgenoten dat hij ‘iets te veel gegeten’ had. Hij trok het raam open en kotste een massieve straal, terwijl de trein op volle snelheid reed. De mensen in de vier coupees achter ons konden de rest van de reis niet meer naar buiten kijken. Ik weet zeker dat zij blij waren dat ze geen dop 10 gebruikt hadden.

  According to Vasilis – 11:04 (op 28 Mei ’07)
 29. Maar alle eer aan surfroy, dat is toch wel het mooiste treinverhaal wat ik ooit gehoord heb. Dat haalt het niet bij de terugspattende zeik uit een trein in mexico omdat de ingenieur die de wc’s ontwierp de buis recht boven een wiel liet uitkomen. Dat gaat goed als je de ene kant op rijdt. We reden de andere kant op.
  Ik vond mexico niet specifiek ranzig maar toch heb ik daar de smerigste dingen gezien. Ik dacht altijd dat zoiets alleen in stripboeken of films bestond maar ik heb het met mijn eigen ogen mogen aanschouwen: een wc-pot die helemaal volgescheten is, als een capuccino met een bergje schuim dat boven de rand van het kopje uitkomt. Maar dan net anders. Hoe kan je godverdomme nog kakken als zo’n plee zó vol zit? Mijn sluitspier stond accuut op slot bij dit schouwspel.

  According to Vasilis – 11:14 (op 28 Mei ’07)
 30. Zin om te skien. Jij ook?

  According to guus vd akker – 11:31 (op 28 Mei ’07)
 31. Skien?

  ‘Alleen’ als Pauli ‘la bombe’ meegaat!

  Correctie, ook zonder

  Goet,

  Maurice

  According to mauricevanbakel – 11:57 (op 28 Mei ’07)
 32. Je hebt al een lotgenoot gevonden Guus!!! Chili??

  According to Luc – 12:06 (op 28 Mei ’07)
 33. Geweldig,Niet alleen mooie verhalen van Paul,maar nu ook allerlei smeuigheid vanuit het publiek.Ga zo door en zegt het voort.
  Paul je moet wel even specifieker zijn met de guzzi problemen aangaande de accu.
  Het kan van alles zijn.
  Dynamo,relaytje,accu of de startmotor.
  Voor de rest:Blijf schrijven.
  Groet…

  According to Kees – 13:04 (op 28 Mei ’07)
 34. Bedrading ook al nagelopen? Kan zomaar ergens een draadje doorgesleten zijn en te goed of juist slecht kontakt maken. Alle kontakten los halen, opschuren en in de vaseline/wd40. Mijn dolly dodge wilde hier niet starten……soms…… bleek de massa pool van de accu niet 100% vast te zitten, geloof je toch niet, even een moersleutel erop 0.3mm aandraaien en lopen als een tiet!

  According to Surfroy – 14:38 (op 28 Mei ’07)
 35. Tja.. rotor, diodeplaat, regelaar of accu. Het zou helpen wanneer iemand een eenvoudig multimetertje heeft. Even flink gassen boven de 2500 toeren en kijken of de spanning naar de 13volt loopt. Zoja: slechte accu. Wanneer er iets aan het oplaadcircuit niet deugt heb je een aardig probleem: diodeplaat en rotor kan je controleren met een simpele multimeter. Diodeplaat: loopt de spanning slechts een kant op?
  Voor de rotor staat ook een weerstand waarde opgegeven. In nederland koop je zo’n metertje al voor 5 euro. (Heb je wat aan.. ) Spanningsregelaar is ook zo’n simpel en goedkoop dingetje. Eventueel demonteren en met een stukje papier de contacten polijsten.
  Kapotte rotor is eventueel opnieuw te wikkelen danwel te overbruggen.
  Succes!

  According to andre – 17:18 (op 28 Mei ’07)
 36. V7’s hebben bij mijn weten geen diodeplaat (want gelijkstroomdynamo), maar verder is het voorgaande goed advies: zoek (iemand met) een multimeter. Voor de weinig mechanisch en electrisch geneigden onder ons: elke garagehouder zou dit varkentje in een uurtje moeten kunnen wassen. Kan haast geen groot probleem zijn.

  Overigens, wie heeft er in een hevelachtig land nou een startmotor nodig? Motor heuvalafwaart richten (bij het afstappen), plaats nemen, contact aan, na 10 meter koppeling los, presto.

  Succes!

  According to Carel – 18:44 (op 28 Mei ’07)
 37. Meiden geweldig bedankt voor het meedenken. Of ik er iets mee opschiet is een tweede. Diode (is dat geen metal bandje), rotor, relaytje, hm woorden van horen en zeggen. Het goede nieuws is dat ik morgen hulp krijg van Ko. Ko is 67 en rijdt op de CX 500 met zijn vrouw Cupi van Buenos Aires naar… je raadt ´t al. Zijn al acht maanden onderweg en hebben zoals ik geen tijdschema. Baas boven baas. Nog beter nieuws is dat Ko een multimeter heeft. En het allerbeste nieuws is dat ik vanavond ga stappen met Karla, een Peruaanse. Ze komt tot mijn navel. Surfroy, wat willen we nog meer.

  According to Paul – 01:04 (op 29 Mei ’07)
 38. EN DAT ZIE IK NU PAS?!!
  Speciaal voor mij. Ik ben vereerd, Poek. Thanx! Kizz…

  According to Marije – 20:38 (op 17 Juni ’07)
 39. hola querido amigo te extraño mucho en bolivia la paz

  According to fabiola – 00:01 (op 13 Augustus ’07)
 40. bueno querido amigo como es el clima y la gente te gusto la comida de ahi

  According to fabiola – 21:49 (op 15 Augustus ’07)
 41. estan dificil amarte ???????

  According to faby+lucy – 20:12 (op 17 Augustus ’07)
 42. bueno querido amigo cudate mucho porfabor te quiero mucho mucho . Saca cuchas fotos para que las beamos no te olvides escribirme profabor chau un abraso de oso

  According to fabiola – 16:39 (op 04 September ’07)
 43. hola querido amigo como te esta indo te extrañamos

  According to fabiola – 01:19 (op 05 Oktober ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *